Plaža Stončica Otok Vis

# Plaža Stončica Otok Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
07.03.2017. 08:02 dodajeIvan

Hrvatski otoci imaju zaista veliki broj plaža. Većinom su to prirodne plaže, nastale u uvalama, između stijena i zbog toga su posebno lijepe pa ih gosti rado biraju. Stončica je jedna od njih. Ova plaža je sačinjena od oblutaka i sitnog pijeska. Ima blagi pristup u more, pa je pogodna za dječju igru ili osobe koje slabije plivaju. U pozadini je ukrašava zeleno raslinje, najviše borova šuma, dok je sa strana ograđena prirodnim stijenama. Na plaži nema prirodnog hlada, ali u neposrednoj blizini imate restoran za skriti se od jakog sunca i uživanje u slasnim zalogajima. Plaža Stončica se nalazi na istočnoj strani otoka, i relativno je blizu glavnog naselja na ovom otoku. Preporuka: Plaža Zaglav Vis, plaža Rukavac Vis, Srebrena uvala Vis

U blizini: Konoba Stončica


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Stončica Otok Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala