Plaža Pritisčina – Vis

# Plaža Pritisčina – Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
08.03.2017. 08:44 dodajeIvan

Ako idete malenom cestom od mjesta Podhumlje prema jugu stići će te na plažu Pritisčina. Manja je to plaža, od šljunka i krupnijih oblutaka, sa velikim liticama sa obje strane. Uklesana u stijenama plaža Pritisčina ima prirodni izgled i ljepotu. More je izrazito lijepo, čisto je i ugodno toplo. Boje mora fasciniraju, posebno zbog stijena koje reflektiraju svjetlost ispod površine i tako daju neobične ali očaravajuće tonove plave i zelene boje. Iako je plaža prekrasna prirodna oaza, odmah iza imate privatne smještaje i prikladnu ponudu za turiste. Ispred, na morskoj površini možete vidjeti luksuzne jahte i čamce, koji će ukrasiti pozadinu vaših fotografija. Fotkajte se i pohvalite prijateljima. Svi će biti ljubomorni – ali u dobrom smislu. 

Preporuka: Plaža Stiniva Vis.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Pritisčina – Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala