Uvala Srebrena Vis plaža

# Uvala Srebrena Vis plaža

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
08.03.2017. 08:07 dodajeIvan

Plaža Srebrena ili kako je neki nazivaju Srebrna Uvala nalazi se ispod mjesta Rukavac na Visu. Smještena je u istoimenoj prirodnoj uvali, izvan naselja, ali u blizini plaže imate apartmanski smještaj i kafić. Plaža je sačinjena od većih oblutaka, te jednim dijelom od ravnih stijena koje prave platoe kakvi se na drugim plažama grade od betona. Ovdje je sve u prirodnom điru, sama plaža i sve oko nje. Sa obadvije strane je zatvaraju stijene, a od iza dominiraju zelene krošnje borove šume. More je čisto, jako mirno i ugodno toplo. Osim gostiju sa kopna, plažu popune i gosti koji dođu svojim jahtama ili gliserima, te se usidre u plićaku i provedu dan kupajući se na ovom djeliću naše obale. Preporuka: Pritiščina Vis, Stiniva Vis, Tepluš VisMilna Vis

Silver Beach Vis 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Srebrena Vis plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala