Plaža Uvala Rogačić Vis

# Plaža Uvala Rogačić Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
08.03.2017. 10:29 dodajeIvan

Nije ovo obična plaža kakvu ste navikli posjećivati. Riječ je o uvali koja je u bivšoj državi služila u vojne svrhe. Ovdje se nalaze tuneli, takozvana skloništa za podmornice vojske bivše JNA. Ipak, zbog velikog zanimanja gostiju, odlučili smo uvalu predstaviti na turistički način. Danas ovdje dođe zaista veliki broj gostiju. Svi žele uživo vidjeti nekada moderna skloništa, koja danas nemaju nikakvu svrhu. Ipak, tu stoje i pokazuju neki povijesni period. More u ovoj uvali je mirno, prelijepo i jako čisto. Zbog toga nas i niti ne čudi tako velika posjećenost, posebno luksuzni jahti i jedrenjaka. Ovdje dođu da uživaju istinski zaljubljenici u nautički turizam. Nema boljeg mjesta u blizini od ovoga za usidriti jahtu i uživati pod dnevnim suncem. Pogledajte fotografije i očaravajući plavi spektar boja u ovom dijelu Jadrana. Preporuka: Pritiscina Vis.

U blizini: JNA sklonište za podmornice

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Uvala Rogačić Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala