Plaža Uvala Stiniva Vis

# Plaža Uvala Stiniva Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
08.03.2017. 08:32 dodajeIvan

Na otoku Visu možda je najimpozantnija plaža u uvali Stiniva. Jako je popularna, posebno zbog svog izgleda i stijena koje okružuju ovu plažu. Malo je reći da su stijene nepristupačne. Kada pogledate fotografije shvatit ćete što mislimo. Ipak, na plažu Stiniva dolaze baš ljudi koji uživaju penjući se na ove visoke i strme litice. Adrenalinski je to sport za rijetke, koji su dovoljno uvježbani i hrabri da učine nešto poput toga. Uvalu posjećuju i drugi, pa ćemo spomenuti ronioce i istraživače morskih dubina. Ima se ovdje štošta za vidjeti. Zbog posebne konfiguracije terena, točnije obale, gosti ove plaže često odu na manju turu oko stijena uz pomoć kajaka ili drugih sličnih plovila na vesla. Na kraju, tu su i osobe koje jednostavne žele da se kupaju u tako posebnom ambijentu. Plaža je sačinjena od većih oblutaka, smještena u uvali ima toplo i čisto more, koje je iznimno mirno. Posebno je kod ove plaže što je okružena visokim stijenama, pa na njoj uvijek imate prirodnog hlada. Ako se netko ne voli premještati kako se sunce kreće, onda svakako možete svratiti u kafić koji se nalazi na samoj plaži. Osim gostiju koji dođu malenom stazom, mnogi dođu jahtama, manjim ili većim jedrenjacima pa se usidre i uživaju u ovim ljepotama. Pogledajte fotografije, da ne pišemo dalje jer tekst teško može opisati ljepote Stinive na Visu.

Preporuka: Plaža Pritisčina Vis Uvala Srebrena U blizni: Konoba Senko Restaurant


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Uvala Stiniva Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala