Plaža Prilovo Vis

# Plaža Prilovo Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
08.03.2017. 10:44 dodajeIvan

Na sjevernom dijelu Visa, na otoku Visu smjestila se plaža prelijepih oblutaka srednje veličine. Okupani su čistim vodama Jadranskog mora, i ugrijani jakim ljetnim suncem. Takvi su idealna podloga za izležavanje i odmor. Prolazak brodova u daljini ukrasit će sveukupni dojam, i nimalo neće ometati vaše misli. Ljepota plaže je u njezinoj jednostavnosti. Gdje god se okrenete vidite samo ravnu podlogu, povremeno zapljusnutu laganim, pjenušavim valovima. Kada vam bude dosta kupanja i ležanja na plaži, prije zalaska sunca se obucite i pođite u šetnju. Iznad plaže imate postavljene klupe sa kojih se najbolje može doživjeti ljepota opisanog prizora. Vjerujemo da ćete uživati. Ravnodušni nećete ostati – sigurno.

Preporuka: Plaža Stiniva Vis, Pritiščina Vis.Plaža Prilovo Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala