Plaža Milna Vis

# Plaža Milna Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
07.03.2017. 08:17 dodajeIvan

Sa plaže Milna gledate na otok Veli Budikovac. Plaža Milna smještena je na južnoj obali otoka Visa, u jednoj uvali i okružena je brojnim privatnim smještajima. U blizini plaže se nalazi istoimeno naselje, a nije ni Vis baš previše daleko. Ova plaža nije previše krcata gostima, ali nije ni prazna. Ako se ovdje odlučite kupati znajte da je plaža sačinjena od sitnog pijeska, a sa strana se nalaze stijene koje i nisu baš pristupačne. Hlada na plaži nema, pa se sami pripremite i ponesite sa sobom i kreme i suncobran. Uvalu često ukrase jedrenjaci i luksuzne jahte, jer je ipak uvala najbolje mjesto za njihove vlasnike. Neće vam smetati spomenuta plovila, čak što više, bit će odlična pozadina za dobre fotografije sa ljetovanja. Plaža dodiruje morski plićak, koji se pruža još 2-3 metra od obale. Pogodna je zbog toga i za djecu i za osobe koje slabije plivaju. Dođite na našu plažu i odmorite se.

Preporuka: Uvala Zaglav Vis, plaža Rukavac Vis, Tepluš, Stiniva

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Milna Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala