Plaža Zaglav Uvala Vis

# Plaža Zaglav Uvala Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
07.03.2017. 10:07 dodajeIvan

Plaža Zaglav nalazi se ispod mjesta Milna na otoku Visu. Sačinjena je od sitnog pijeska, ima blagi pad u more i dobro je posjećena u ljetnim mjesecima. More je čisto, dosta mirno i ugodno toplo. Oko plaže se nalazi sitno raslinje, koje krajoliku daje zelenu boju, dok se dalje naziru grane borova. Sa strana, ovu plažu ograđuju stijene na kojima se nalazi par obiteljskih objekata. Ispred plaže možete vidjeti malene brodice i čamce, privezane u plićaku, u stanju čekanja na sljedeće isplovljavanje. More je prelijepih boja, raznih nijansi plave koja teži prema zelenoj. Ovo je odlično mjesto za cjelodnevno uživanje, s tim da sa sobom ponesete sve potrebno za taj dan. Prirodnog hlada nema, kao ni ugostiteljskih objekata u blizini. Ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje, suncobran i ležaljku. Nadamo se da ćete doći i provesti nezaboravne trenutke na našoj maloj plaži.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Zaglav Uvala Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala