Plaža Grandovac Vis

# Plaža Grandovac Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vis
06.03.2017. 15:51 dodajeIvan

Plaža Grandovac nalazi se na otoku Visu, par kilometara od samog naselja Vis. Plaža je sačinjena od srednje velikih oblutaka, u prirodnom je okruženju sa tek par starih kamenih zidina. Plažu na oba kraja zatvaraju stijene, ali su i one prohodne uz mali oprez. Iznad stijena se nadvila borova šuma, ali na samoj plaži nema prirodnog hlada. Izolirana je zbog čega savjetujemo da se dobro opremite prije odlaska na cjelodnevni odmor. Ponesite sa sobom vodu, kremu za sunčanje i naravno suncobran. Ako volite, da bi doživljaj bio potpun, ponesite i ležaljku sa sobom. Osim borove šume, plaže na Visu ukrašavaju i kaktusi. Vjerujemo da ćete ih sresti na mnogim mjestima. Nadamo se da ćete doći i provesti nezaboravne trenutke na ovom dijelu obale. Kada vam dosadi sunčanje, ili se jednostavno želite staviti u sjedeći položaj – tu je obližnji kafića sa odgovarajućom ponudom osvježavajućih pića.

Preporuka: Plaža Milna Vis, plaža Zaglav Vis, Stiniva.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Grandovac Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala