Uvala Zečja Hvar Poljica

# Uvala Zečja Hvar Poljica

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
04.03.2017. 09:45 dodajeIvan

Plaža se nalazi na sjevernoj strani otoka, a krase je gusta borova šuma i stjenoviti krš. Šljunčana je plaža, a na nju osim brodom možete stići i automobilom iz obližnjeg mjesta Poljica. Baš kao i druge plaže na ovoj strani otoka, Zečja se nalazi između stijena sa tek pokojim objektom odostraga. Idealno je mjesto za uživanje u miru i tišini, uživanju u mirisu borovih iglica i osjećajem slanoće u zraku. More je plitko do par metara od obale pa je idealno za uživanje ili igru u plićaku. Ako se zaputite na ovu plažu, svakako sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Zaštitite se kremom za sunčanje, ponesite suncobran i dušek za uživanje na morskoj površini. Veselimo se vašem dolasku, a kada ste već tu, slobodno uradite i koju fotografiju pa nam se pohvalite ovdje na portalu. Preporuka: Uvala Žukova Hvar, plaža Vira Hvar, Pokonji dol Hvar. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Zečja Hvar Poljica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala