Plaža Zaraće Hvar

# Plaža Zaraće Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
06.03.2017. 11:31 dodajeIvan

Plaža u ovom malenom mjestu više liči na neku tropsku oazu, izoliranu od ostatka svijeta sa neodoljivim bojama morskog plavetnila. Plaža Zaraće i jeste izolirana, smještena izvan samog naselja, ali u neposrednoj blizini ima kompletnu turističku ponudu. Tu mislimo na privatne smještaje, i naravno restorane sa ponudom hrane i pića. Kako i priliči, u lokalnim restoranima se nude najbolji riblji specijaliteti, ali svakako možete naručiti i neka druga jela – po vašoj želji. Do plaže možete doći lokalnim putem, parkirati automobil nekih 50 metara od plaže i nastaviti pješice. Oni malo sretniji dođu jahtom, usidre se u ovoj prekrasnoj uvali i uživaju u svom privatnom smještaju. Ako posjetite otok Hvar, i budete u potrazi za očaravajućim prirodnim okruženjem, svakako razmislite o dolasku na našu plažu. Spremno ćemo vas dočekati i maksimalno se potruditi da vaš odmor ostane u lijepom sjećanju. Preporuka: Plaža Pokonji Dol Hvar, plaža Smokvina Hvar, Zaraće Hvar.

U blizini: Villa Benedeta Dubovica, Island Hvar 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Zaraće Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala