Plaža Pokonji dol Hvar

# Plaža Pokonji dol Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
06.03.2017. 10:08 dodajeIvan

Plaža Pokonji dol nalazi se na otoku Hvaru, na samom južnom izlazu iz grada Hvara. Plaža gleda na maleni otočić istog imena – Pokonji dol. Iako je smještena izvan centra, ova plaža ima prateće ugostiteljske objekte pa time i bogatu ponudu za svoje goste. Privatni smještaji nadomak plaže ugoste veliki broj gostiju, dok ostali dođu ili iz grada ili nekog drugog obližnjeg mjesta na otoku. U blizini plaže se nalazi restoran koji nudi zaista fenomenalna jela. Dalmatinska kuhinja ovdje prednjači, ali svakako možete naručiti neko jelo po želji. Šljunčana plaža jako je popularna. Iz godine u godinu naša plaža primi zaista veliki broj gostiju iz čitavog svijeta. Mnogi među njima su stalni gosti, koji se vraćaju, jer su prepoznali ljepote plaže i kvalitetu naših usluga. Šarenilo suncobrana najbolje može dočarati dinamiku plaže, pa pogledajte fotografije i uvjerite se u napisano. Pogledajte ostale plaže na Hvaru.

U blizini: restoran Pokonji dol Hvar 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Pokonji dol Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala