Plaža Smokvina – Otok Hvar

# Plaža Smokvina – Otok Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
06.03.2017. 14:24 dodajeIvan

Za ovu plažu bi ste pomislili da je privatna i zatvorena za javnost jer se nalazi ispred jedne kuće, apartmana Lara. Naravno, to nije tako i plaža je dostupna svima. Ipak, zbog udaljenosti drugih naselja, te neposredne blizine apartmana uz plažu, na njoj se kupaju isključivo gosti spomenutih objekata. Nekada dođu i drugi gosti, ali to je zaista rijetkost. Kako god bilo, ako se nađete na plaži Smokvina dočekat će vas uređen ambijent, šljunčana podloga i prekrasno i čisto more. Plaža je okružena gustom borovom šumom koja daje odličan kontrast morskom plavetnilu. Tek ponegdje se pojave svijetle nijanse okolnih stijena, ali dominira prirodna zelena boja. Plaža na jednom dijelu nema prirodnog hlada pa je dobro imati suncobran sa sobom. Ako ga nemate, predlažemo da odete na kraj koji je pod krošnjama okolnih drveća.

Preporuka: Plaža Dubovica Hvar, plaža Jagodina Hvar, plaža Zaraće Hvar.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Smokvina – Otok Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala