Uvala Žukova Hvar

# Uvala Žukova Hvar

Srednja dalmacija

Stari Grad (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Stari Grad
04.03.2017. 12:34 dodajeIvan

Na otoku Hvaru, pokraj mjesta Rudina nalazi se plaža koja osvaja na prvi pogled. Plaža Žukova očarava svojom ljepotom. Smještena je u prirodnom okruženju, između stjenovitih izdanaka, sa tek manjim dijelom šljunkovite obale. Ipak, prilaz u more je lagan jer su stijene zapravo ravni prirodni platoi. Na njima se možete sunčati, ili sa njih skakati u vodu. Osunčane su, veći dio dana, nakon čega ih pokrije hladovina okolne borove šume. Idealno je ovo mjesto za uživanje bez velikih gužvi po plaži. Nemate okolo nikakvih ugostiteljskih objekata, niti sadržaja, sve je u prirodi. Ako poželite doći, dobro se opremite i ponesite sa sobom stvari i namirnice za cjelodnevni izlet. Pogled ka moru će vam uljepšati jahte i jedrenjaci usidreni u plićaku.

Preporuka: Plaža Pokonji Dol Hvar, plaža Dubov Dol Hvar.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Žukova Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala