Plaža Mina Jelsa Hvar

# Plaža Mina Jelsa Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
04.03.2017. 11:24 dodajeIvan

Jedna je ovo od mnogih plaža na sjevernoj obali otoka Hvara. Smještena u uvali, sama po sebi plaža je lijepa i posjećena, ali joj dodatno ide u prilog i kamp istog imena koji se nalazi u neposrednoj blizini. Ovaj dio obale ipak je malo bolje uređen i opremljen za turističku sezonu. Pored se nalaze privatni smještaji, a do plaže se lako dođe lokalnom cestom. Oni malo sretniji, vlasnici plovila naravno dođu u uvalu usidre se i uživaju u prelijepim plavim bojama Jadrana. Na koji god način stigli do ove plaže sigurno ćete uživati. Bez obzira dali ste gost spomenutog kampa, nekog od apartmana ili ste u prolazu, na plaži ima mjesta za vas. Nikada nije krcata i svatko može pronaći omiljeni djelić plaže. Tijekom ljeta, u plićaku bude postavljen i vodeni zabavni park. To je odlično mjesto za dječju igru, a nerijetko se i odrasli pridruže. Plaža je raznolike konstitucije terena, jednim dijelom stjenovita, na nekim mjestima od šljunka i na kraju, uz kamp sa betoniranim platoima. Baš šarolik izbor, za svakoga po nešto. Preporuka: Plaža Grebišće Jelsa, kamp Nudist, Pokonji dol Hvar.

U blizini: Naturo beach bar, Kamp Mina, Adriatiq Hotel Hvar, Kamp Holiday Jelsa, Bistro Busola, Vina Tomić

Plaža Mina Jelsa Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala