Plaža Vela Stiniva – Otok Hvar

# Plaža Vela Stiniva – Otok Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
04.03.2017. 08:35 dodajeIvan

Na otoku Hvaru, u uvali Vela Stiniva smještena je istoimena plaža. Lijepa je, kao i druge plaže na otoku. Smještena u prirodnom okolišu, uz tek pokoji objekt ljudskom rukom rađen. Najbolji prirodni dojam, odnosno poštivanje stjenovitih padina mogu vam predočiti kuće posebno rađene baš u pećinama stijena. To su stari objekti, ukomponirani u okoliš, koji su danas prava atrakcija za turiste. Plaža je inače od krupnijih oblica, ali ima betoniranih platoa, obrađenih kamenom. Uz plažu se vežu manji čamci lokalnih ribara, koji će izvan ljetne sezone krenuti svojim poslom kojeg najbolje znaju. Ne znači to da ne znaju njegovati turizam, dapače, kada ovdje dođete vi ste u centru pažnje. Goste otoka svi rado dočekaju i maksimalno se trude da im odmor ostane u što ljepšem sjećanju. Preporuka: Uvala Zečja, plaža Zavala Hvar, Jagodina Hvar.

U blizini: Vela Stiniva Hvar cafe bar, restoran Šer Zane, Vila Vela Stina


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Vela Stiniva – Otok Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala