Kamp Polari Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Polari Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Polari otvoren je između 20.04. i 30.09. Kamp se nalazi skriven u slikovitom zaljevu južno od Rovinja. Površina kampa zauzima 2 kilometra duž plaže, koja je ukrašena mnogim rekreacijskim sadržajem za aktivan odmor. U ponudi za naše goste imamo veliki bazen, spray park, i mnoge druge moderne pogodnosti. Park je opremljen sanitarnim čvorovima, a u je i obližnja FKK plaža Punta Eva.

Smještajne jedinice u kampuKamp Polari Rovinj nudi oko 2000 pozicija za kampiranje, od prvih redova uz more pa sve do povišenih parcela u sjenu borove šume, malo dalje od same obale. Izaberite za sebe najbolju poziciju za kampiranje, i uživajte u odmoru.

Mobilne kućiceNudimo i potpuno opremljene mobilne kućice. Kućice su komforne i opremljene za potpuni užitak na odmoru. Mobilne kućice imaju natkrivene terase, i vlastite hidromasažne kade, a neke zajedničke bazene. Nazovite, raspitajte se i rezervirajte za sebe najbolju mobilnu kućicu.

Ako volite dobro pojesti ili uživati u osvježavajućim pićima, za vas imamo odličnu ponudu ribljih i ostalih specijaliteta u restoranu Feral. Ako ste za neki mesni odrezak, predlažemo da posjetite naš Brnistra grill.

Plaža ispred kampa je nositelj Plave zastave, a teren je kombiniran na 2 kilometra duž obale. Više od dva kilometra plaže kampa Polari bit će dovoljno da zadovolji svačiji ukus. Kombinacija stjenovitih dijelova, i kamenih platoa dobro će doći za cjelodnevni odmor uz more i pod zrakama sunca. Ako pak više volite uživanje na bazenu, slobodno se opustite uz bazen u kampu. Bazen je napunjen slatkom vodom, a pored bazena imate sve nadohvat ruke - za udobnost prilikom odmora.

Sadržaj kampa: Kućni su ljubimci mogu u kamp (uz nadoplatu), besplatan internet putem Wi-Fi konekcije, po potrebi možete koristiti sef na recepciji (uz nadoplatu), imamo 2 supermarketa, kiosk s novinama i druge specijalizirane trgovine.

Gostima smo osigurali bankomat, mjenjačnicu, kao i mogućnost iznajmljivanja automobila.

Kamp Polari Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala