Kamp Porton Biondi Rovinj cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt

# Kamp Porton Biondi Rovinj cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Porton Biondi Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Kamp Porton Biondi smješten je tek 1 kilometar od stare jezgre Rovinja. Atraktivan položaj pozivnica je mnogim gostima tijekom proteklih godina. Uvidjeli su to ljudi iz svih zemalja Europe, odakle i dolazi najveći broj naših gostiju. Budite i vi dio kamping ekipe, nazovite nas i rezervirajte mjesto u našem kampu.

Kamp Porton Biondi ima površinu od 7 hektara, sa kapacitetom do 1000 osoba. Okružen je starom borovom šumom, i ostalom vegetacijom karakterističnom za mediteransko podneblje.

U našem kampu imate najbolje uvjete za opušten odmor.

Nudimo našim gostima: moderne sanitarne čvorove, tuševe s toplom vodom, i priključke za struju. U ponudi imamo restoran sa bogatim izborom mediteranskih jela, a tu je i snack bar koji se nalazi na našoj plaži.

Kamp Porton Biondi je otvoren između 15.03. i 31.10.

Kako smo već spomenuli, naš se kamp nalazi nedaleko od Rovinja, pa možete posjetiti stari povijesni gradić i uživati u detaljima iz prošlosti. Doći do Rovinja možete pješačkom stazom, ugodnom šetnjom uz plažu i plavetnilo mora koje dominira.

Parcele u kampuKapaciteti kampa su: imamo na raspolaganju 396 parcela.

Veličina parcela za kampere i kamp prikolice negdje je oko 70 četvornih metara. Terasastog su karaktera i odvojene su malenim zidićima, ili ogradama. Parcele su udaljene negdje oko 50-150 metara od mora. Sve su parcele opremljene priključkom za struju, a u blizini se nalaze sanitarni čvorovi.

Restoran u kampu Porton BiondiU otvorenom dijelu kampa, u borovoj šumi nalazi se restoran Porton Biondi. Dok uživate u ukusnim zalogajima domaće kuhinje, vaš pogled se pruža na more pa je užitak tim veći. Ukoliko dođete na večeru, čeka vas prelijepi pogled na zalazak sunca. U restoranu nudimo svježe pripremljene specijalitete, po prihvatljivim cijenama. Uslužit će vas naše ljubazno osoblje, i ponuditi vam neka od najboljih vina iz ovog kraja.

Kontakt Kamp Porton Biondi RovinjPorton Biondi 1

52210 Rovinj

Hrvatska

Tel: +385 / 52 / 81 35 57

fax: +385 / 52 / 81 15 09

Mail: [email protected]

Kamp Porton Biondi Rovinj cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala