Kamp Amarin Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Amarin Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Amarin je otvoren u periodu između 20.04. i 30.09. Poznati smo po velikom izboru sportskih aktivnosti, te prelijepom pogledu na toranj Svete Eufemije, i stari dio grada Rovinja.

Naš kamp je idealno mjesto za provesti obiteljske praznike, godišnji odmor sa obitelji ili prijateljima. Ako volite aktivan godišnji odmor, svakako nas nazovite i rezervirajte na vrijeme.

Sadržaj kampa:

Od brojnog sadržaja možemo izdvojiti; Supermarket, kiosk s novinama, besplatan internet putem Wi-Fi konekcije, dječja igrališta, mjenjačnicu, bankomat, i još mnogo toga. U kampu svojim gostima nudimo sef uz nadoplatu, frizerski salon, taxi brod koji vozi do Rovinja, masažu i parkiralište.

Kućni ljubimci su dobrodošli u kamp Amarin, a tu je i posebno uređena plaža za pse.

Plaže i bazeni u kampuU kampu se nalazi veliki bazen, odmah iznad plaže. Plaža je šljunčana, a kupanje u bazenu obogatit će blizina mora, pa imate ugođaj kao da se kupate u moru.

Plaže oko kampa su raznolike, i svatko će pronaći neku po svojoj želji. Plaže oko kampa Amarin bit će odlično mjesto za provesti godišnji odmor. Uživajte u prelijepim plažama koje zapljuskuje čisto more. Odaberite neku šljunčanu plažu, ili možda neku mirnu oazu u stjenovitom dijelu obale. Neki najviše uživaju na popločanoj plaži, što je izbor i kod nas u kampu. Opustite se i uživajte u dnevnom suncu.

Na plažama imate dovoljno prirodnog hlada, ali tu su i ležaljke i suncobrani, za one koji vole udobnost i biti blizu valova. Dječja plaža pogodna je za igru, pa će djeca uživati i neće vas ometati dok se odmarate.

Na plažama su instalirani tuševi, a glavna plaža je vlasnik Plave zastave, što govori o opremljenosti i čistoći ove plaže.

Kamp Amarin ima i pristanište za brodice, vezove i rampu za spuštanje plovila u vodu. Poseban dio plaže je rezerviran za kućne ljubimce.

Kamp ima 3 vanjska bazena, koji se nalaze tik uz plažu, i napunjeni su morskom (slanom) vodom.

Kamp Amarin Rovinj kontaktMonsena 2, HR - 52210 Rovinj, Hrvatska

Telefon: +385 52 800 200

Fax: +385 52 800 215 - E-mail: [email protected]

Kamp Amarin Rovinj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala