Muzej riba rakova i školjki Makarska

# Muzej riba rakova i školjki Makarska

Srednja dalmacija

Makarska

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Muzej riba rakova i školjki MakarskaAko ste došli u Makarsku, toplo Vam preporučujemo da posjetite Muzej riba i rakova „Adriana“, kojeg rado dođu razgledati gosti iz svih krajeva.

U Muzeju su izložene vrste koje obitavaju u Jadranu, što je odlična prigoda da se upoznate sa podvodnim svijetom plavih dubina našega mora.

Muzej se nalazi u staroj gradskoj jezgri, a u njemu su izložene isključivo vrste koje obitavaju u Jadranskom moru, uglavnom iz makarskog akvatoria. Muzej se već 40 godina nalazi na istoj adresi - fra Filipa Grabovca, br 3. U njemu je sačuvano i izloženo više od 250 vrsta riba i rakova, većinom primjerci koje su ulovili domaći ribari. Bogatstvo riba i rakova koje je obitavalo u vodama Jadrana najprije je prikupljao, uređivao i izložio oku javnosti Jure Glavičić.

Muzej riba,rakova i školjki

Ulica fra Filipa Grabovca bb, Makarska

Tel: +385 21 611 733

Muzej riba rakova i školjki Makarska
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala