Plaža Jadran – Makarska

# Plaža Jadran – Makarska

Srednja dalmacija

Makarska

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Makarska
01.03.2017. 12:20 dodajeIvan

Skrivena između stijena, južno od Makarske nalazi se plaža Jadran. Krasi je prirodni okoliš, izoliranost od naseljenog mjesta i naravno lijepo more. Plaža je posebna po izboru kupača. Nećete ovdje pronaći velike gužve, posebno zbog toga što se do plaže treba pješačiti, i do nje se stiže šumom koja je skriva s jedne strane. Stijene koje ograđuju plažu Jadran dobro će doći osobama koje žele još i dodatnu razinu intimnog prostora, i one kojima gužva nikako ne odgovara. Svakako dođite i posjetite ovu skrovitu plažu. Ako se odlučite na cjelodnevni izlet, sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Zaštitite se kremom za sunčanje, da lagodno uživate pod sunčanim nebom. Najljepše plaže makarske rivijere.

Preporuka: Gradska plaža Makarska.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Jadran – Makarska
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala