Gradska Plaža Makarska

# Gradska Plaža Makarska

Srednja dalmacija

Makarska

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Makarska
28.02.2017. 13:02 dodajeIvan

Noćni klubovi, restorani i kafići. To je samo manji dio ponude na glavnoj plaži u Makarskoj. U samom centru grada zaista ćete uživati. Naše plaže vole mladi i stari. Ovdje se dobro osjećaju i parovi sa djecom, jer za svakoga nudimo po nešto. Plaža je prelijepa, ali to ostavljamo vama da ocijenite kada dođete i uvjerite se. Nudimo sve što svjetski poznate plaže nude. Od dnevnog odmora, pa sve do noćnih tuluma. Temperatura mora Makarska. Na našim plažama doslovno ima mjesta za svakoga. Gradska plaža najposjećenija je, nudi mnogo sadržaja i opremljena je u potpunosti. Ponuda jela i pića na najvišem je nivou. Tu su naravno sladoledi i razne druge slastice. Ako ste došli sa djecom, u moru imate vodeni park, dok se u neposrednoj blizini plaže, na više mjesta nalaze dječja igrališta. Dok uživate pod suncem, ili negdje u hladovini, možete bezbrižno sanjariti dok se djeca igraju tek par metara od vas. Odmor je ovdje zagarantiran, ali i zabava za one mlađe koji traže baš to. Posjetite nas i uživajte. Preporuka: Plaža Ramova Makarska.

U blizini: restoran Providenca, Restoran Ankora, Restoran Mucrum, Restauran Berlin, Dinners Delight, Tramuntana, Hotel Park Makarska, restaurant Mozart, Bruschetta Ristorante pizzeria, Hotel Meteor


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Gradska Plaža Makarska
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala