Plaža Ramova Makarska

# Plaža Ramova Makarska

Srednja dalmacija

Makarska

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Makarska
28.02.2017. 11:07 dodajeIvan

Jedna od popularnijih plaža u Makarskoj je svakako i ova. Plaža Blace-Ramova nalazi se na izbačenom dijelu kopna, pa je okupana sa tri strane. Prelijepa plaža i čisto more najkraći su opis plaže. Ipak, ima tu još mnogo toga. Lijepo uređeni bar na plaži, ležaljke i suncobrani. Ova plaža iako je u Makarskoj, podsjeća na neku tropsku plažu, kakve viđamo samo u filmovima. Plaža je sačinjena od manjih oblutaka, ima lijepo i čisto more, koje je uz to i ugodno toplo. Za uživanje pod suncem nije potrebno ništa više. Ipak, tijekom dana, kada je sunce jako svakako se sklonite u hladovinu ispod tende spomenutog bara. Pored plaže ima i prirodnog hlada. Ako i dalje želite ležati, spavati ili čitati knjigu, samo se zavucite u hladovinu i opustite se. Makarska je daleko poznata, po svojim plažama, a ovo je jedna od njih. Pogledajte fotografije i doživite djelić onoga što vas očekuje ako nas posjetite. Jedan dio plaže prema jugu je namijenjen nudistima, fkk. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Ramova Makarska
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala