Zipline Šibenik

# Zipline Šibenik

Sjeverna dalmacija

Šibenik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Šibenik
17.07.2017. 14:24 dodajeGost

Zipline Šibenik nudi razgledavanje kanjona Čikole iz sasvim novog kuta nad krošnjama stabala i klisura s vjetrom u licu. Zipline je uzbudljiva avantura koja omogućuje izvorni doživljaj iz ptičije perspektive pomoću sigurnosne opreme. Adrenalinska turistička atrakcija te jedini Zipline u Šibensko - kninskoj županiji. 
Zipline je dug 1,4 km, te se posjetitelji prebacuju sa jedne na drugu stranu kanjona na 3 razine sajli, preko 200 metara dubokog kanjona, te se spuštaju prema rijeci. 

U blizini Zipline Šibenik nalazi se Nacionalni Park Krka, te brojne srednjovjekovne utvrde i znamenitosti. U sklopu Zipline ponuđena je mogućnost kanjoninga te penjanja uz stijene (mora se posjedovati planinarska oprema). 

Zipline preporučujemo svima, 15 minuta nezaboravnog adrenalina, minimalna dob 8 godina, max težina 130 kg, cijena je na upit. 

Kontakt:

tel: 00385 99 3291 565

e - mail: [email protected]

web: http://www.hrvatskiklubputnika.com/stranice/zipline-sibenik/66.html

Zipline Šibenik
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala