Plaža Veliki Pokrivenik Hvar

# Plaža Veliki Pokrivenik Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
04.03.2017. 08:25 dodajeIvan

Ako ste u mjestu Pokrivenik, na otoku Hvaru, onda ste sigurno vidjeli i ovu prekrasnu plažu. Gledajući iz uvale, prema otvorenom moru ispred vas se nalazi otok Brač, sa lijeve strane, i Makarska malo u desno. Kao i druge plaže na otoku, i ova je prirodnim djelovanjem uklesana u stjenovitom pejzažu. Prirodni izgled plaže fascinira, posebno ako obratite pažnju na stijene okolo. Fenomenalni pogled može ubrzati puls, ali u najboljem smislu, jer će ovakav prirodni prostor odmoriti i dušu i tijelo. Plaža je inače sačinjena od krupnijih oblutaka, ima blagi pristup u more i pogodna je za sve osobe. Ovdje će, unatoč ljepoti plaže, ipak doći probrani gosti. Nema gužve na ovoj plaži, najviše zbog izoliranosti. Ako ste sretnik i imate jahtu, tada vam preporučujemo da je usidrite u ovom plićaku. Doći će na plažu i gosti obližnjih apartmana, ali ih nema tako mnogo da bi stvorili gužve. Preporuka: Plaža Vrboska Hvar, plaža Smokvina Hvar.

U blizini: CAMP Pokrvenik 21466, Zastražišće, TIMUN restoran 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Veliki Pokrivenik Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala