Plaža Sveti Ivan Pula

# Plaža Sveti Ivan Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
30.03.2017. 08:27 dodajeIvan

Plaža sv. Ivan nalazi se na istoimenom Rtu i u dodiru je sa morem iz uvale Sveti Ivan. Jako je lijepa, čista i dobro opremljena. Ova plaža je popularna, što ne čudi s obzirom na kojem se mjestu nalazi. Čitav ovaj dio Pule dobro je posjećen, pa tako i okolne plaže. Plaža sv. Ivan sačinjena je od sitnog šljunka na kojem se još uvijek mogu pronaći zalutali malo veći oblutci. More je jako čisto i prelijepih boja. Ugodno je za kupanje, a prilaz u more je lagan i pogodan za sve osobe. U moru se nalazi vodeni park, kojeg djeca obožavaju, a malo dalje je ograđena zona za kupače. Mjesta ima dovoljno i u moru i na plaži. Iako se čini da plaža bude popunjena do zadnjeg mjesta to nije tako. Ima ovdje mjesta za još gostiju, a ovo je i neka vrsta pozivnice za sve koji čitate. Uz plažu se nalaze ugostiteljski objekti sa odgovarajućom ponudom jela i pića, smještajnim kapacitetima i ostalim što ide uz to. Obližnja šuma daje odličan kontrast bojama koje rade plaža i more, ipak, prirodnog hlada nema jer je šuma gusta i nepristupačna. Ako tražite hlad slobodno posjetite obližnji kafić ili restoran i uživajte u ostatku dana. Pogled sa terase je fenomenalan, kao i zvukovi koji dolaze sa plaže. Plaža Valkane Pule.

Objekti u blizini: Ambrela Bistro & Beach Bar, E&D caffe i restaurant, Tivoli Bar, Da Bruno Pizza and Grill, Park Plaza Arena Pula, Kanjon Verudela

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Sveti Ivan Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala