Plaža Verudela Pula

# Plaža Verudela Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
30.03.2017. 11:33 dodajeIvan

Na južnoj strani poluotoka Zlatne Stijene, sa pogledom na Fratarski otok, smjestila se zaista prelijepa plaža Verudela. Na fotografijama možete vidjeti i svjedočiti ljepoti ove plaže, ali ćemo svakako napisati i par riječi o njoj. Plaža se nalazi u Puli, dobro je posjećena i lijepo uređena. Osim toga, plaža Verudela je odlično opremljena, pa ćemo samo spomenuti tuševe i kabine za presvlačenje. Tu su naravno i prateći ugostiteljski objekti, te betonirani platoi za lakše kupanje i skakanje u vodu. Restoran iznad plaže nudi odličan izbor jela i pića, te pogled sa svoje terase. Pogledom u daljinu možete uživati u morskom plavetnilu i razgledati siluetu već spomenutog Fratarskog otoka. Na plaži možete iznajmiti pedaline, a tu su i drugi rekviziti za zabavu u moru. Ovdje će svi uživati, od najmlađih pa do starih bračnih parova. Dobrodošli nam svi, i lijep provod vam želimo.

Objekti u blizini: Park Plaza Sea Shore, Orca diving centre, Verudela, Caffe Bar Centar

Plaža Verudela park resort


Na plaži je smješteno  turističko naselje Park Plaza Verudela koje nudi lijepe i dobro opremljene apartmane na južnoj obali Istre. Plaža Verudela Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala