Plaža Centinera Banjole Pula

# Plaža Centinera Banjole Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
30.03.2017. 15:31 dodajeIvan

Uvala Cintinera krije istoimenu plažu. Neki je zovu Centinera, ali je riječ o istoj plaži, onoj u Puli koja gleda na otočić Frašker. Plaža je prostrana, od šljunka i jako je lijepa. Popularna je, i sve više posjećena iz godine u godinu. Tome je doprinijela i bogata ponuda okolnih ugostiteljskih objekata, kao i veliki broj smještaja za turiste. Sama plaža je od šljunka, sa velikim betonskim molom u sredini, a malo iza se nalaze visoke grane borova. Ima tu dosta hladovine, a u slučaju da niste pronašli omiljeno mjesto u hladu predlažemo vam da svratite u neki kafić ili restoran. Preporuka: Plaža Grotte Pula. Ponuda jela i pića je izvrsna, a pogled sa terasa će odmoriti i one najumornije. U morskom plićaku se nalazi vodeni zabavni park – odlično mjesto za djecu i mlađe goste.

Objekti u blizini: Konoba Suzi, Caffe bar Balnea, Resort CentineraCentinera hotelNa samoj plaži se nalazi i istoimeni hotel. Hotel centinera smješten 6 kilometara južno od Pule raspolaže sa 151 sobom i unutarnjim bazenom. Više informacija možete pronaći na centinera.com  Hotel Centerija Pula Banjole

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Centinera Banjole Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala