Plaža Ambrela Pula slike

# Plaža Ambrela Pula slike

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Ambrela je jedna od najpopularnijih Pulskih plaža, nalazi se u turističkoj zoni Verudela, na zapadnoj strani poluotoka i nastavlja se na plažu Brioni. U blizini se nalazi popularna Pulska plaža Hajvajka. Od centra Pule je udaljena oko 4 kilometra.  Plaža posjeduje plavu zastavu zbog čistoće more, urednosti plaže i ponude. Zbog blagog ulaza u more, šljunčane podloge Ambrela je jako popularna za obitelji s djecom. Na plaži možete iznajmiti suncobrane i ležaljke i uživati u raznim sportskim i adrenalinskim aktivnostima. Ako se malo udaljite od središnjeg djela plaže koji je šljunkovit možete pronaći hladovinu u obližnjoj borovoj šumi, na tim dijelovima je plaža stjenovita s manjim šljunčanim dijelovima.

Objekti u blizini: Ambrela Bistro & Beach Bar Verudela 5 (100 m), Zeppelin - Beach & lounge bar Zlatne Stijene, uvala Saccorgiana (200 m), restoran Histria (200 m), E&D caffe i restaurant (200 m)Plaža Ambrela Pula slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Ambrela Pula slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala