Plaža Havajka Pula

# Plaža Havajka Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
30.03.2017. 08:39 dodajeIvan

Zaokružena uvalom Procipina, plaža Havajka ili kako je još neki nazivaju Havajska plaža podsjeća na neku tropsku plažu do koje će rijetki doći. Ipak, nalazi se tu u blizini, u Puli i jedna je od popularnijih plaža. Ljepota plaže očarava, a pogodnosti koje plaža ima dodatni su bonus na svu njezinu ljepotu. Plaža se skrila u procijepu između stijena, šljunčana je i jako lijepa. Na nju se dolazi zidanim stepenicama, iznad kojih se nalazi šetnica i prateći objekti. Iznad plaže se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje, dok je na donjem dijelu sve predodređeno kupanju i sunčanju. Lijepo ozidani zid, obložen kamenom, daje dodatnu dozu ugođaja na ovoj plaži. U blzini se nalaze plaže Pješćana uvala Pula, Gortanova uvala, Saccorgiana Pula.Posjetite nas i uživajte na našoj plaži. 

Objekti u blizini: Caffe Bar Centar, Kanjon Verudela, Park Plaza Arena Pula, Park Plaza Sea Shore, Da Bruno Pizza and Grill


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Havajka Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala