Plaža Grotte von Pula

# Plaža Grotte von Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
29.03.2017. 12:24 dodajeIvan

Skrovita plaža u uvali Mužilj prirodno je okruženje koje mnogi vole i cijene. Prilaz plaži dolazi iz šume, malenom stazom koja vodi do šljunčanog dijela. Plaža je većinom stjenovita, sa strana, ali pristupačna i pogodna za sunčanje. Vole ovdje doći avanturisti, osobe koje ne trpe velike gužve i zaljubljenici u netaknutu prirodu. More je izrazito čisto, ugodno toplo i prelijepih je boja. Stijene pod vodom daju refleksiju koja oživljava nijanse plave i zelene. Doživljaj na plaži je neopisiv, jednostavno morate to doživjeti. Ipak, ovdje trebaju doći osobe koje ne traže velike pogodnosti. Pokraj plaže nemate nikakve objekte niti ugostiteljsku ponudu. Prepušteni ste sami sebi, da u potpunosti uživate u prirodi. Preporuka: Gortanova Uvala Pula.

U blizini: Uvlja Mužin, Felsen Strand, galebove stijene, Obalna bitnica Ovina, Kamp Valovine


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Grotte von Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala