Plaža Valkane Pula

# Plaža Valkane Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
29.03.2017. 14:53 dodajeIvan

Plaža Valkane u Puli većinom je betonirana, sa ravnim plohama i skakaonicama sa strana, nalazi se u Uvali Stoja. Na plaži su smješteni tuševi i kabine za presvlačenje, a tu je i osmatračnica sa spasiocima koji se brinu za sigurnost kupača. Plaža je prostrana i jako popularna. Smještena u samom centru Pule, veliki broj gostiju nas ne čudi. Iza plaže se nalazi šuma od borovih grana sa mnoštvom prirodnog hlada. U blizini je i dječje igralište, pa možemo reći da za svakoga imamo što ponuditi. Zeleni travnjak u blizini plaže doći će dobro za šetnje, a klupe na travnjaku su odličan izbor za piknik i dnevno druženje. Za kraj ćemo posebno istaknuti i rampu za osobe u invalidskim kolicima. Pristup u more je pogodan svim osobama. Pogledajte sve Plaže Pula. Temperatura mora Pula.

Objekti u blizini: Kupalište Valkane, cafe Šumi More, Valter Restaurant and Tennis - Restoran Pula, restoran Valter, Pomidor bar


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Valkane Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala