Plaža Cisterna Rovinj

# Plaža Cisterna Rovinj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rovinj
28.03.2017. 08:17 dodajeIvan

U priobalnom području Rovinja našla se i ova prelijepa plaža Cisterna. Sačinjena je od srednje velikih oblutaka, izolirana je i smještena u prirodnom okruženju. Ipak, na plaži imate kafić koji će dobro doći kao osvježenje nakon dnevnog sunčanja. More je mirno i ugodno toplo, a pristup u vodu je blagi. Pogodna je plaža za obiteljski izlet ili za mlade parove koji žele uživati u miru i ne tako velikim gužvama. Oko plaže se nalazi gusta šuma borovih grana, koja daje pravi kontrast plavetnilu koje vas okružuje. Okruženje će smiriti i odmoriti svakog od vas. Nedaleko od ove plaže se nalazi Nudistička plaža Veštar, i plaža Polari. Dođite i uvjerite se, budite gost na našoj plaži i uživajte u ljetnom godišnjem odmoru.

U blizini: Cisterna Beach Bar Luan, Agroturizam Mofardin, Coala Beach


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Cisterna Rovinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala