Plaža Telašćica Kornati, Slano jezero mir slike

# Plaža Telašćica Kornati, Slano jezero mir slike

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Božava
31.01.2017. 13:05 dodajeIvan

U dubokom zaljevu na jugu otoka smjestila se uvala Telašćica. Telašćica se nalazi u istoimenom Parku Prirode. Čitavo ovo područje okruženo je prirodnim uvalama i prelijepim plažama. Sa jedne strane Telašćicu krase već spomenute plaže, dok je na drugom kraju zatvaraju strme stijene, prekrivene bujnom vegetacijom. Uvale ovog parka kriju zaista prelijepe pješčane plaže, koje iz godine u godinu posjećuju brojni nautičari. Zanimljivo je da se u sklopu ovog parka nalazi slano jezero. Poznato je u svijetu po svojim ljekovitim svojstvima, pa je jako posjećeno. Telašćica je najbolji izbor za osobe avanturističkog duha, ljubitelje prirode, kao i za sve one koji žele odmor provesti u miru i tišini. Ovdje možete pobjeći od svakodnevnih gužvi i užurbanog načina života. Ako ste u blizini svakako posjetite plažu Sakarun na Dugom otoku, jednu od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Telašćica Kornati, Slano jezero mir slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala