Plaža Veli Žal, Dugi Otok slike

# Plaža Veli Žal, Dugi Otok slike

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Božava
27.01.2017. 14:21 dodajeIvan

Veli Žal je još jedna plaža na Dugom Otoku. Riječ je o šljunčanoj plaži ispred otočića Mežanj. Plaža se nalazi na nenaseljenom dijelu Dugog Otoka, i gleda ka otvorenom moru. Ako idete na Veli Žal, samo slijedite dobro označenu asfaltiranu cestu, i nakon parkiranja laganim hodom za 5 minuta ste na plaži. Plaža se prostire na više od kilometra duljine, što znači da ćete imati i više nego dovoljno mjesta za odabrati. Već smo napisali da je plaža šljunčana, ali je na nekim mjestima stjenovita a pod vodom je tlo pokriveno sitnim pijeskom. Plaža Veli Žal je idealna za uživanje u miru i tišini. Čak i kroz pik sezone Veli Žal nudi potrebni mir i tišinu. Uživajte čitajući knjigu, ili jednostavno odmorite na ležaljci uz lijepe misli koje vas prolaze. Ako ste na Dugom otoku svkako posjetite i plažu Sakarun.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Veli Žal, Dugi Otok slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala