Dugi otok Božava plaže - Zabočac

# Dugi otok Božava plaže - Zabočac

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Božava
31.01.2017. 12:43 dodajeIvan

Naizgled nepristupačna plaža Zabočac pružit će odmor onima koji izbjegavaju gužve i žele malo intimniji prostor nego je to slučaj na većini hrvatskih plaža. Na ovu stjenovitu plažu zapravo se lako dolazi, a sama plaža se nalazi u blizini mjesta Božava. Sa plaže se jako dobro vidi hotel Maxim, te promet kroz malenu luku u tom mjestu. Stjenovita konfiguracija plaže traži od svojih gostiju malo opreznije kretanje do vode i natrag. Lagano nakošene stijene odlične su za izležavanje i uživanje na dnevnom suncu. Ako vam pak zatreba hladovine, samo se zavučete u obližnju borovu šumu i uživate u pogledu na pučinu. Plaža Zabočac nije među popularnijim plažama Jadrana, no svakako ima svoje goste. Tko zna, ako jednom dođete možda vam ovo postane najomiljenija plaža našeg mora. Najpoznatije plaže na otoku su Veli žal i Sakarun.

Dugi otok Božava plaže - Zabočac
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala