Veli rat Dugi Otok Plaže

# Veli rat Dugi Otok Plaže

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Božava
27.01.2017. 14:33 dodajeIvan

Veli Rat je plaža smještena među stijenama, s posebnim prirodnim ambijentom. Na ovu plažu možete stići automobilom, te nastaviti pješice kroz prirodno formirane stijene koje zaklanjaju plažu. Uživajte u istinskom prirodnom okruženju, bez velikih gužvi i mnoštva ljudi koji prolaze. Veli Rat je izolirano mjesto gdje možete doživjeti mir i tišinu, odmoriti uz štivo ili lagani dnevni san. Borova šuma će osigurati potrebni hlad za svoje kupače, a prirodni bazeni u moru oduševit će sve zaljubljenike u neobično. Naime, stjenovita obala uz ovu plažu ima za pokazati interesantne formacije u obliku prirodnih bazena u stijenama sa toplijom i slanijom vodom. Dođite i pogledajte na što mislimo. Preporuka: Telašćica, Slano jezero i Sakarun.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Veli rat Dugi Otok Plaže
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala