Plaža Materada Poreč, apartmani i hotel Materada

# Plaža Materada Poreč, apartmani i hotel Materada

Istra

Poreč

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Poreč
21.03.2017. 13:28 dodajeIvan

Na samom ulazu u Poreč, sa sjeverne strane, smjestila se ova prekrasna plaža. Posebna je po šljunčanom dijelu sa jedne strane, dok se na kraju naziru stijene koje uranjaju u more. Iza plaže se nalazi travnata, zelena ravnica sa pratećim objektima i turističkim sadržajem. Kako i priliči plaži u jednom turističkom mjestu, i naša plaža je jako lijepo uređena i dobro opremljena. Na samoj plaži nema prirodnog hlada, zbog čega je dobro ponijeti suncobrane. Ako i nemate suncobran možete ga iznajmiti, baš kao i ležaljku. Oni malo vještiji, umjesto suncobrana svoj zaklon mogu potražiti u obližnjoj šumi. Plaža može primiti veliki broj gostiju. Budite i vi jedan od njih. Dajte nam priliku da pokažemo svoje gostoprimstvo. Čekamo na vas.

U blizini: Jet Ski Rentals Materada MZ Prestige, Buffet Sport Materada, HOTEL LAGUNA MATERADA, Punta Materada

Apartmani i Hotel MateradaAko želite boraviti u blizini ove plaže možete birate između bogate ponude kvalitetnog smještaja. U naselju Materada možete rezervirati neki od 30 apartmana za 4 do 7 osoba s velikim bazenom i manjim za djecu. Više informacija potražite na materada.com .

Osim apartmanskog naselja, 2 minute udaljen od plaže se nalazi Hotel Materada. Hotel je u potpunosti obnovljen i moderniziran 2014 godine. Preporuka: Zelena Laguna Poreč.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Materada Poreč, apartmani i hotel Materada
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala