Plaža i hotel Perentium u Poreču

# Plaža i hotel Perentium u Poreču

Istra

Poreč

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Poreč
22.03.2017. 10:10 dodajeIvan

Na malenom poluotoku u Poreču, između restorana i luksuznog hotela nalazi se plaža Perentium. Prostrana je i prima veliki broj gostiju. Plaža je prirodno stjenovita, ali je većim dijelom betonirana i obložena kamenom. Sve to olakšava hodanje plažom, ulazak u more i izlazak nakon osvježavajućeg kupanja. Iza plaže se nalazi borova šuma, idealno mjesto za skloniti se od jakog sunca. Kada ste se dovoljno kupali i sunčali, preporučujemo da svratite u obližnji restoran i naručite omiljeno jelo. Uživajte u ukusnim zalogajima, gledajući zalazak sa terase restorana. Pozivamo vas da dođete i uživate na našoj plaži. Za goste željne aktivnosti, u blizini se nalazi Ski Lift Poreč.

Hotel ParentiumHotel Parentium se nalazi svega 50ak metara od plaže a sadrži 2 vanjska bazena i spa centar s unutarnjim bazenima. U sklopu hotela se nalaze 3 restorana. Svaka soba posjeduje staklene zidne stijene koje pružaju prekrasan pogled na park ili plažu i omogućavaju mnogo svjetlosti. Hotel je udaljen oko 5 kilometara od centra Poreča.

 Plaža i hotel Perentium u Poreču
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala