Ski lift Poreč Zelena Laguna

# Ski lift Poreč Zelena Laguna

Istra

Poreč

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Poreč
22.03.2017. 08:38 dodajeIvan

SkiLift u Poreču jako je atraktivno mjesto, posebno za one vještije i željne adrenalina. Sportske aktivnosti ovdje su zajamčene, a za one koji se ne usude – pogledi na daskaše svakako će vas oduševiti. Posebno uređena plaža prema potrebama daskanja svake godine pronađe svoju vjernu publiku. Ako i niste prije probali, ovdje možete doći i naučiti daskati. More je mirno i jako pogodno za daskanje. Nema velikih valova koji vas mogu iznenaditi, a i plaža je uređena i pristupačna. Ako budete u blizini, a imate želju isprobati ovaj sport – dođite i uplatite za svoju vožnju. Sve plaže Poreč.

U blizini: The Ski Lift Poreč, Hotel Laguna Molindrio, Hotel Laguna Galijot, Hotel Laguna Parentium, HOTEL PLAVI, HOTEL LAGUNA GRAN VISTA

Skijanje na vodi

Ski lift Poreč Zelena Laguna
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala