Plaža Plava Laguna Poreč

# Plaža Plava Laguna Poreč

Istra

Poreč

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Poreč
22.03.2017. 08:27 dodajeIvan

Plava Laguna u Poreču posebno je mjesto. Lijepo uređene šetnice kroz okolnu šumu daju poseban đir našoj obali, kao i apartmani koji se u šumi nalaze. Tobogan koji vidite na fotografijama posebna je atrakcija. Mladi ga obožavaju, što znači da će roditelji moći da uživaju u pogledu na okoliš, dok se djeca spuštaju u vodu. Pored plaže se nalaze ugostiteljski objekti, te već spomenuti apartmani. Plava Laguna se nalazi u samom centru Poreča, u manjem zaljevu i okružena drugim mjesnim plažama. U blizini se nalazi plaža Gradsko kupalište Poreč. Svakako je popularna, ali ipak posebna po svom miru i manjoj gužvi. Ako se želite opustiti, prošetati borovom šumom, i razgledavati u miru – iznajmite sebi apartman i posjetite nas.

U blizini: Plaža Plava Laguna, Bellevue, Kamp Plava Laguna, Hotel Laguna GalijotPlava Laguna Poreč SlikePlaža Plava Laguna Poreč
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala