Zelena Laguna Poreč, kamp

# Zelena Laguna Poreč, kamp

Istra

Poreč

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Poreč
22.03.2017. 10:28 dodajeIvan

Zelena Laguna možda je i najbolje opremljeni ljetni kompleks objekata uz plažu. Naša plaža je u potpunosti uređena, većim dijelom betonirana i obložena kamenom. Pogodna je za sve uzraste, parove, obitelji sa djecom i one starije. Jedan dio plaže je namijenjen za naturiste. Na ovoj plaži doslovno imate sve. Sama plaža je jako dobro uređena i opremljena – pogodna za šetnju i sunčanje. Uz plažu se smjestila i marina, za one koji vole nautički turizam, a tu su i brojni ugostiteljski objekti. Pored plaže se nalaze restorani i kafići, kao i popularni autokamp. Gosti dolaze iz svih krajeva, i svi se dobro provedu. U moru je označena zona za kupače, a tu je i dječji vodeni park. Dok vi uživate na suncu, vaši klinci će doslovno zaboraviti na vas i prepustiti se beskrajnoj igri i zabavi. Vodeni tobogan još je jedna dječja atrakcija. Zaboravite da će vas mališani vući za ruku tražeći zanimaciju. Nećete ni osjetiti da ste poveli male dosadnjakoviće. Rezervirajte mjesto u obližnjem kampu, ili nekom od apartmana. Dođite već sljedeće sezone da provedete odmor na našoj plaži.

U blizini: Cocktail Bar Tramontana, restoran Goga, Camping bijela uvala

Zelena Laguna kamp resort PorečNa lijepo uređenoj plaži Zelena laguna su smješteni istoimeni resort i kamp koji su po uređenosti i bogatoj ponudi jedni od najboljih u Istri. Gosti mogu birati između smještaja u apartmanima, hotelima i kampovima smještenim u predivnom prirodnom okruženju. Resort se može pohvaliti širokim izbor zabavnih i animacijskih sadržaja, čak 30 sportskih aktivnosti, širokom gastronomskom ponudom, bazenima, trgovinama, noćnom zabavom i drugim sadržajima.

Napomena: Kamp od 2019 više nema plažu za nudiste.Zelena Laguna Poreč, kamp
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala