Plaža Banje Dubrovnik

# Plaža Banje Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Banje je najpopularnija plaža u Dubrovniku. Smještena je u neposrednoj blizini Starog grada u smjeru istoka, između dva luksuzna dubrovačka hotela. Plaža je šljunčana i dobro je opremljena. Baš kako i priliči glavnoj plaži u svjetski popularnom gradu, plaža Banje je opremljena svim mogućim sadržajima koji gostima mogu zatrebati. Šarenilo suncobrana na našim fotografijama dokaz su koliko je plaža popularna. Ako vam se dopadaju fotografije, volite gužve i dobre restorane, već sljedeće sezone rezervirajte apartman i dođite na našu plažu. Čekamo vas. Preporuka: Plaža Sveti Jakov Dubrovnik.

U blizini: Lazareti, Banje Beach Restaurant and Night Club, Taverna Taverna Rustica, Hotel Excelsior Dubrovnik, Victoria Restaurant & Lounge Bar, Culture club Revelin


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Banje Dubrovnik
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala