Plaža Sveti Jakov Dubrovnik

# Plaža Sveti Jakov Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Dubrovnik
13.03.2017. 15:52 dodajeIvan

Ako idete obalom prema Dubrovniku, iz smjera juga prema sjeveru, pred sami ulazak u grad srest ćete plažu Sveti Jakov. Skrivena je ispod litica, u stijenama obraslim borovinom, ali se do nje lako može doći malenim stepenicama sa jedne strane. Plaža je sačinjena od sitnog šljunka, odakle se pruža impresivan pogled na Dubrovnik i mnoge brodove koji dolaze i odlaze. Popularna je ovo plaža pa vas ne treba iznenaditi šarenilo suncobrana i veliki broj ležaljki po plaži. Uz plažu se nalazi lijepo uređeni, kamenom ograđeni restoran sa terasom i pravim pogledom na more. Plaža je romantična, jako pogodna za parove. I ostali su naravno dobrodošli. Veselimo se vašem dolasku, nadamo se lijepom vremenu i dobrom provodu kod nas, na malenoj plaži.

U blizini: Kanoba Sveti Jakov, Kupalište Sv. Jakov 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Sveti Jakov Dubrovnik
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala