Plaža Ždrijac Nin, Kite&Windsurfing zona

# Plaža Ždrijac Nin, Kite&Windsurfing zona

Sjeverna dalmacija

Nin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Grad Nin je poznat po svojim pješčanim plažama kojima obiluje, a jedna od njih je i plaža Ždrijac. Duga, pješčana plaža koja skrivena u uvali koja gleda na dvije strane, stari dio grada Nina i na drugu stranu prema Vrsima. Nin je također poznati i kao jedna od najboljih destinacija za Kite&Windsurfing u Hrvatskoj. Prekrasne  pješčane plaže u Ninskoj laguni i pogodna klima koja donosi obilje vjetrova, privlači sve zaljubljenike u ovaj sport. Plaža Ždrijac je jedna od plaža na kojoj se nalazi Kite centar i kite zona gdje je dozvoljeno kajtanje a na plaži možete pohađati kitesurfing i windsurfing školu. U blizini se nalazi Kraljičina plaža.

Objekti u blizini: Ninska Laguna Beach, Kiteboarding Croatia - School, Rental & Shop, Solana Nin Salt Museum, The Curch of St. Ambrose, Grgur Ninski statue, Camping Ninska Laguna


Plaža Ždrijac Nin slikePlaža Ždrijac Nin, Kite&Windsurfing zona
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala