Plaža pokraj autokampa Dispet – Nin

# Plaža pokraj autokampa Dispet – Nin

Sjeverna dalmacija

Nin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Nin
10.02.2017. 10:42 dodajeIvan

Pješčana plaža se skrila u zatvorenoj uvali nedaleko od Nina. Zapravo je krasi ravni, niski teren, sačinjen od sitnog pijeska. More je izrazito mirno, jer je zatvoreno sa četiri strane. U neposrednoj blizini se nalaze stari pogoni za proizvodnju morske soli, što je nekima zanimljivo za razgledavanje. Pored plaže se nalazi autokamp Dispet, koji svake godine ugosti veliki broj turista. Mnogi ovdje dođu zbog mirnog mora, sitnog pijeska i prirodnog okruženja. Sa druge strane, tu su i gosti koji se vole baviti ekstremnim sportovima. Nije ništa neobično na otvorenom dijelu plaže vidjeti surfere, ili ove malo hrabrije letače sa padobranskim krilima. Iako je more zatvoreno, vjetar zna doći i pomoći ovakvim sportašima. Ako ste sa obitelji, volite kampirati i bezbrižno se odmarati uz more, ovo je idealna plaža za vas. Osim sigurnosti koju pruža autokamp, pješčanu plažu dodiruju plitke vode koje su idealno mjesto igre i zabave za djecu. Isto tako, more je ovdje pogodno za starije osobe koje slabije plivaju ili ne znaju nikako. Pedaline uz obalu će samo dodatno potaknuti dječju zabavu. Pozivamo vas da dođete i uživate u našoj plaži. Najpoznatije plaže u Ninu su Ninska Laguna i Kraljičina plaža.

Plaža pokraj autokampa Dispet – Nin
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala