Plaža Zukve (Nin Vrsi)

# Plaža Zukve (Nin Vrsi)

Sjeverna dalmacija

Nin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Nin
10.02.2017. 08:49 dodajeIvan

Plaža se nalazi uz mjesnu šetnicu, u malenom mjestu Zukve pokraj Nina. Jednim dijelom je plaža sačinjena od šljunka, ali je na mnogim mjestima betonirana i na taj način jako lijepo uklopljena u lokalne zidine ugostiteljskih, i drugih objekata. Plaža je uređena, nalazi se u samom centru naselja i pristupačna je za sve goste. Ako poželite osvježavajuće piće, ne trebate puno šetati, dovoljno je tek toliko da bi izabrali najbolji kafić za sebe. Isto tako, u neposrednoj blizini se nalaze i neki restorani pa će obitelji moći da uživaju u objedu nakon kupanja. Plaža nema prirodnog hlada. Možda pronađete mjesto pod suncobranom, ali se svakako pripremite na vrijeme i namažite kremom za sunčanje. More je ovdje čisto, kao i u ostatku Dalmacije, a plavetnilo na horizontu prekine tek poneka pedalina, ili vodeni skuter. Najpoznatije plaže blizini su Ninska Laguna i Kraljičina plaža.

Plaža Zukve (Nin Vrsi)
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala