Uvala Krivica Veli Lošinj

# Uvala Krivica Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Uvala Krivica skrivena je na zapadnoj obali otoka Lošinja. Na ovo mjesto možete doći iz Velog Lošnja, pješice ili sa biciklom. Zapravo mnogi entuzijasti se baš na taj način i zabave, te upotpune svoj dan. Do plaže vodi makadamska staza, uređena baš za spomenute aktivnosti. Drugi gosti su ipak nešto brojniji, oni sa mora u svojim plovilima. Ovu uvalu posjećuju mnogi nautičari, uživajući u skrovitom dijelu Jadranskog mora. Zaštićeno kopnom sa tri strane, more je ovdje izrazito mirno, čisto je i ugodno toplo. Čitav prizor je u prirodnom ambijentu što nautičari obožavaju. Odmor i kupanje u našoj uvali poseban je osjećaj, bez obzira dali ste sami ili među desetak drugih usidrenih jahti. Obala je stjenovita, zarasla borovim granama i sa tek pokojim starim i napuštenim objektom. Preporuka: Posjetite plažu Vela Škura ako se nalazite u Velom Lošinju. Odlična je za uraditi dobre fotografije i uživanje bez galame i velikog prolaska drugih ljudi. Pozivamo sve vlasnike jahti u blizini da dođu, ali naravno i goste iz Velog Lošinja, koji su spremni na sportske podvige. Vožnja biciklom prema našoj uvali svojevrsni je izazov, i postala je turistička atrakcija na ovom otoku. Ako ste došli na odmor sa biciklom montiranim na automobil, spustite ga, provjerite opremu i krenite prema cilju. Dočekat će vas uvala koja oduzima dah.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Krivica Veli Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala