Sunčana uvala plaža Veli Lošinj

# Sunčana uvala plaža Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na otoku Lošinju, u mjestu Veli Lošinj nalazi se velika šljunčana plaža ograđena betonskim zidićima, te ukrašena borovom šumom u pozadini. Na plaži imate tuševe i kabine za presvlačenje. Pogodna je za sve osobe, kako za igru u plićaku tako i za bolje plivače. Pristup u more sa glavnog dijela plaže je blag i pogodan za sve, dok se na desnoj strani nalazi betonski mol kojeg okružuje duboka voda i pogodan je za skakanje i druge vratolomije u moru. Plaža se nalazi u samoj blizini naselja, ali je opet nekako izdvojena. Ovdje će uživati osobe koje ne vole velike gužve, i promet blizu plaže. Gostiju ima dovoljno, ali ne toliko da kažemo kako je plaža krcata. Ako tražite plaže na otocima, posebno na Kvarneru, svakako razmislite i o našoj plaži u Velom Lošinju. Preporuka: Uvala Krivica Mali Lošinj.

Sunčana uvala plaža Veli Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala