Plaža Zagrebačka, Veli Lošinj

# Plaža Zagrebačka, Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

U Velom Lošinju se nalazi plaža Zagrebačka. Smještena je na isturenom stjenovitom dijelu, odmah uz svjetionik. Na samom dodiru sa morem plaža je sačinjena od stijena, ali i dalje pogodna za kupanje. Malo iza, u kamenim zidovima i starim građevinama nalaze se staze i šetnice. Osim uživanja pod ljetnim suncem i kupanja, ova plaža će vas očarati ljepotom stare gradnje, povijesnim podacima i svojim svjetionikom. Preporuka: Uvala Vela Skura. Ako posjetite našu plažu, svakako prošećite spomenutim stazama, u popodnevnim satima kada je sunce već na zalasku. Uživat će te, to je sigurno.

Objekti u blizini: Konoba Ribarska koliba (100 m), Youth Hostel Veli Losinj (200 m), Konoba Riba (250 m), Restaurant Mol (250 m), Bora Bar KOnoba (250 m)

Plaža Zagrebačka, Veli Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala